Voor een afspraak belt u naar: 0517 433 277

dakdekker dakbedekking

Al jarenlang is Dakdek uw betrouwbare partner, indien u uw dak wilt laten voorzien van een nieuwe bitumineuze dakbedekking. Hierbij werken wij uitsluitend met materiaal van A-merken. Dat biedt u als klant zekerheid en garantie. De unieke eigenschappen van bitumen zoals duurzame waterdichtheid, uitstekende hechting en eenvoudige verwerking zijn al jaren bekend. Daardoor is het materiaal erg geschikt voor complexe dakvormen. Vooral voor platte en licht hellende daken is bitumen vaak een goede oplossing. Bitumineuze dakbedekking wordt met een brander aangebracht.

In de dakdekkerswereld is de laatste jaren veel veranderd. Men wil steeds meer toe naar een werkwijze zonder gasbrander. Op deze ontwikkeling spelen wij in door EPDM (rubber) dakbedekking toe te passen.

EPDM dakbedekkingsmateriaal wordt volledig koud verwerkt. Het wordt volledig gelijmd, met ballast of mechanisch bevestigd. Er is dus geen geen brandgevaar op het dak. EPDM wordt sinds midden jaren zestig toegepast als dakbedekking en is vrijwel onderhoudsvrij. Het gaat gemiddeld meer dan 40 jaar mee en is op volledig milieuvriendelijke wijze recyclebaar. Met EPDM kiest u ook voor een duurzaam en milieuvriendelijk product.

Bel gerust voor advies of een vrijblijvende offerte.
Het laatste nieuws

Meer...
zinkwerk
Zinkwerk
zinkwerk
Bitumen
Renovatie
Renovatie
zinkwerk
reparatie